weekje chille
Blijf op de hoogte en volg Suri-Lot
05 Maart 2006 | Suriname, Paramaribo
ondanks dat we de MRSA-test moesten doen (was negatief, dus nix aan de hand!) zijn we al goed opweg met het onderzoek..De planning veranderd toch dagelijks. komen we op het ziekenhuis mogen we na n uur weer weg omdat diegene waar we meeliepen nix voor ons heeft...of omdat er geen patienten zijn.dus hele weekje 's middags gechild, helemaal niet erg..haha!de fiets is ons vervoer!ondanks de leeglopende banden die om de oren vliegen...(dat zijn alle mannen die hele tijd pssstt zeggen) Vrijdag paramaribo onveilig gemaakt, iets teveel borgoe's-cola in een hangmat(hoe chil is dat!)met op de achtergrond de suriname-rivier...niet slecht..Ook meteen surinaams leren dansen..haha wat n grap!
gisteravond naar een hindoestaans huwelijk geweest!bizar raar was dat.. de bruid en bruidegom hadden allemaal rituelen (rondjes lopen om een vuurtje, elkaar besprenklen met water, samen in een doek worden verwikkeld)in een soort tempel-koepel (moeilijk omschrijven..)het leek een soort poppekast want iedereen zat in rijen op plastic stoelen naar het tafereel te staren, niet echt gezellig.. en alleen maar vieze mannetjes die met ons willen dansen...
maar wel een bijzondere ervaring!morgen mogen we echt zustertje spelen, spannend!!!
verhalen volgen snel meer, gaan nu lekker zwemmen, want is meg warm hier!
veel liefs lot
ps internet is te sloom, daarom maar 1 foto, maar de rest volgt later
verhalen volgen snel meer, gaan nu lekker zwemmen, want is meg warm hier!
veel liefs lot
ps internet is te sloom, daarom maar 1 foto, maar de rest volgt later
05 Maart 2006 - 18:35
Mieke:
heb de site gevonden. Leuk om te lezen wat je beleeft. -
05 Maart 2006 - 18:48
Romy:
He lot! Fijn dat de test goed is uitgevallen. Je ziet er goed uit op de foto: nog niet verbrand en zo... Hier gebeurt niet veel bijzonders, behalve dat het sneeuwt in MAART!! liefs Romy -
07 Maart 2006 - 07:38
Char:
Hee schat, kan niet wachten tot je de foto's van jou is sexy zuster-oufit openbaar maakt..... zoenen!!! -
08 Maart 2006 - 17:08
Kiki:
Lot, klinkt fantastisch! Veel plezier!!!
Hele dikke zoen van kiki -
09 Maart 2006 - 12:03
Pam:
coole foto!al veel sproeten!!het bewijs dat je heel hard werkt,
goed je dagboek volschrijven over alles dat je meemaakt, want nog even en dan vind je alles gewoon.ik probeer je te bellen , maar daar doen ze niet aan, althans een mobiele verbinding leggen.
verzekering keerde vaccinatiegeld uit, dat komt dus ook naar je toe , extra geld lijkt me wel handig met al die vrije tijd en dat gehang in de hangmat.liefs, pam