VEILIG AANGEKOMEN!
Blijf op de hoogte en volg Suri-Lot
24 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
hi allemaal,
ff snel een berichtje...ben helemaal goed aangekomen!Zelfs de eerste aanraking met de tropische lucht...haha.. vliegreis prima. na toch een paar traantjes goed afscheid genomen.
Op het moment dat we het vliegtuig instapten begon het theeleuten al, iedereen met elkaarr lullen, alsof je in een grote kroeg zat...wij ook aangeproken..
opgepikt van het vliegveld..onze taxidriver, een typische surinamer die 50 reed op de plaatselijke highway...(denk dat ze 80 mogen)..en ondetussen ons maar sigaretjes aanbeiden!
Top huis, op een erf waar hele fam woont..heel groot, en kennis gemaakt met de eertse dieren hier...namelijk...KAKERLAKKEN!Welmoet was de held, wamt vanna en ik schoten omhoog!
Vandaag eerste tropische regenbui en paramaribo verkenne!
Wel nog wennen aan alles maar ik geniet hier volop!tot mails!
liefs Lot
Vandaag eerste tropische regenbui en paramaribo verkenne!
Wel nog wennen aan alles maar ik geniet hier volop!tot mails!
liefs Lot
25 Februari 2006 - 17:20
Henk:
hey aadje!!! wat fijn om te horen dat je reis goed is gegaan!!! Dat komt vast en zeker door mijn chill-broek... ;) ik ben benieuwd naar alle verhalen en foto's!!! en aad GENIET van deze maanden!!! tot snel op deze waarbenjij.nu site!! wat een uitkomst, he?! zo hebben we je toch nog een beetje in ons spermiehuisje dikke kus henk -
26 Februari 2006 - 13:28
Saar (amsterdam):
wat supercool lot! heel veel plezier, ik was eigenlijk helemaal in de veronderstelling dat je pas in maart ging! maar wanneer kom je weer terug! veel plezier en we keep in touch!ben benieuwd naar alle verdere verhalen en fotos kus -
26 Februari 2006 - 13:55
Pam:
lieve skat, van zululot naar surinaamse zoenlippenlot!
wat een avontuur,kakkerlakken,regen,tempoe doeloe,al de hangmat uitgeprobeerd en het eerste cocktailtje gedraaid!vandaag op de fiets op onderzoek,via hier en daar een modderpoel ,een toko,(honger)torarica voor de broodnodige nieuwe contacten.
anke vertelde dat de kroeg het VAT heet.
pien en tjal gaan trouwen, tenminste pien zei ja toen tjal in de zeilen had geschreven :ga je met me trouwen"?hier ok,koud,zon,klussen,was goed je te zien en vast te mogen houden(eventjes!) op schiphol.grootje heeft erg genoten van de reunie ,ze zei dat je zoooovolwassen was geworden!!nou ja,wat is ookal weer je telnr,ik kon het niet opschrijven,stom he ,toen ik het hoorde op voicemail.liefs,dikke zoen,pam -
26 Februari 2006 - 18:07
Linda:
Gatsie kakkerlakken! hihi Hangt er een lekker relax sfeertje in Suriname? Ik ga morgen carnaval vieren, ja dat missen jullie nou! Ik zal er wel eentje op jullie drinken!! Kus -
26 Februari 2006 - 19:22
Marique:
Lieve Lot!Heb m'n emailadres aangemeld,dus kan je vanuit hier een beetje volgen.Heeel jammer dat ik niet meer in je boekje heb kunnen schrijven,maar ja.... ik moest weer skien!! Geniet! Liefs -
27 Februari 2006 - 15:15
Freekie:
Hi Lottie! Klinkt goed dat alles in Suriname. Nederland verbleekt er letterlijk en figuurlijk bij! Afgelopen vrijdag heb ik mij beter kunnen beheersen! Geniet van de trip. xx Freekie -
02 Maart 2006 - 20:57
Eefje:
Haai Lotchen,
Klinkt echt goed allemaal! Zitten wij dan hier.. jawel.. in de sneeuw! haha! Geniet maar lekker en laat die sproeten maar groeien.
Kus Eefje